EducaMiró

#Miróenfamília CLOENDA: “Jo pertanyo al present”

Publicat el 2 juny 2020

Després de 20 entrades de #Miróenfamília ha arribat el moment de finalitzar aquest projecte. Amb aquesta especial cloenda volem agrair-vos tot el que heu compartit amb nosaltres, així com el vostre suport. Esperam que ens hàgiu sentit més a prop i que hàgiu gaudit experimentant, indagant i reinventant les nostres propostes, tant com nosaltres creant-les!

“El temps no compta. Jo pertanyo al present”

(Joan Miró, 1976)

Amb aquesta cita de Joan Miró volem acomiadar-nos del projecte #Miróenfamília, ja que creiem que lliga amb l’esperit de vincular-se amb el moment present i amb el que succeeix aquí i ara. Des del 2 de juny ja podeu tornar a trobar les portes obertes de la Fundació Miró Mallorca, i per tant, considerem que cal tancar la finestra d’aquest projecte creat per estar en contacte amb vosaltres durant aquest temps que hem hagut de quedar a casa. Tot i així, totes les nostres propostes seguiran penjades a EducaMiró perquè pogueu indagar i experimentar sempre que volgueu.

Us deixam una petita exposició fotogràfica de les imatges i vídeos que ens heu fet arribar per tal d’agrair-vos el vostre suport. Esperem trobar-nos aviat a la Fundació! I de nou… gràcies, gràcies, gràcies!

Indira. Arquijoc

Indira. Arquijoc

Marina. Ja és primavera!

Miquel. Quina obra d'art!

Irene. Quina obra d'art!

Aina. 1,2,3 print!

Joan, Cuinant escultures!

Rosa. Cuinant escultures!

Laia+Carla+Andrea. Quina obra d'art!

Laia+Carla+Andrea. Quina obra d'art!

Laia+Carla+Andrea. Quina obra d'art!

Marta. Troballes

Esteve. Ja és primavera!

Auba. Titelles i contarelles

Ana. Troballes

Auba. Ja ésprimavera!

Cuinant escultures!

* * *