EducaMiró

#Miróenfamília Especial: Dia Internacional dels Museus

Publicat el 18 maig 2020

Aquest nou #Miróenfamília Especial va lligat al tema del Dia Internacional dels Museus 2020, “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”, amb una proposta que vol donar-vos veu a vosaltres a partir de l'observació i reflexió al voltant d'algunes de les obres més transgressores de Joan Miró.

Sense títol, sense data.

  • Oli, acrilic i guix damunt tela

Considerem que tot i les barreres que suposa emprar eines digitals, ja que no totes les persones hi tenen accés, el que sí que podem fer és donar-vos veu a aquells que teniu l’opció de poder emprar-les, i mostrar la diversitat de visions i reflexions que poden sorgir al voltant algunes de les obres de Joan Miró més transgressores que formen part del nostre fons, així com visibilitzar discursos diferents als ja establerts.

En el Dossier Pedagògic adjunt, us proposam com podeu aportar-nos les votres reflexions, visions i opinions, amb una eina que anomenam “Detonant”, ja que haureu d’escollir només una de les obres de Joan Miró de totes les que us proposam, però ha de ser una que faci detonar el vostre interior, és a dir, que us provoqui una reacció explosiva!

Tots aquells “detonants” que ens vagin arribant els anirem publicant en aquesta mateixa pàgina per tal de visibilitzar-los.

Ens podeu fer arribar les vostres propostes al correu educacio@miromallorca.com i compartir-ho a xarxes amb el hashtag #Miróenfamília. Esperam sentir i llegir les vostres veus divergents!

Dossier Pedagògic #Miróenfamília_Dia Internacional dels Museus

dossier-pedaggic-mirenfamlia-especial_dia-internacional-dels-museus.pdf
Descàrrega

Oiseaux, 1973

  • Oli i acrílic damunt tela.

Sense títol, 1977

  • Oli i carbonet damunt tela.

Mosaic, 1966

  • Oli, carbonet i tremp de cola damunt tela

Sense títol, sense data.

  • Oli, acrílic i carbonet damunt tela

Sense títol, 1973

  • Acrílic i carbonet damunt tela

Sense títol, 1968-1972

  • Oli, acrílic, carbonet i guix damunt tela.

Sense títol, sense data.

  • Oli damunt cartró
* * *