EducaMiró

Regal del CEIP Es Pil·larí

Publicat el 11 maig 2018

Aquest divendres 11 de maig, els nins i nines de 4 i 5 anys del CEIP Es Pil·larí han vengut a la Fundació Miró Mallorca per a realitzar l'activitat MonMiró. Al final de la seva visita, el grup de 4 anys ens ha sorprès amb un regal que havien preparat per a felicitar a Joan Miró en el seu 125è aniversari del dia 20 d'abril!

"Moltes gràcies per aquest regal i per les vostres paraules CEIP Es Pil·larí. Esperam seguiu gaudint de Joan Miró, de l'experimentació artística i la seva capacitat transformadora, i que nosaltres us poguem seguir acompanyant en aquest camí!"

Un llibre d’artista gegant, ple de dibuixos realitzats pels infants del grup de 4 anys i els seus agraïments a Joan Miró per la seva obra, ha estat el regal que avui ens ha arribat a la Fundació Miró Mallorca!

Per tal de correspondre aquesta gran sorpresa, volem presentar-vos el que ens han explicat les seves mestres:

“Durant aquest curs els nins i nines de 4 anys del CEIP ES Pil·larí ens hem endinsat en la vida i obra d’en Joan Miró. Uns dibuixos d’ocells realitzats pels nins ens han conduït al quadre “Dona i ocells”. A partir d’aquí s’han desplegat un bon grapat d’activitats, que ens han permès treballar la manipulació, experimentació, dibuixar, crear… però sobretot ens ho hem passat d’allò més bé. Per això, juntament amb els agraïments dels nins, les mestres també vos volem donar les GRÀCIES per aproximar aquestes meravelloses obres als nins, ja que ens permet veure als nins a aprendre jugant, a aprendre creant, a aprendre experimentat i SEMPRE DISFRUTANT.”

* * *