Actualitat

Recital del pianista Joan Ramon Company. 20 desembre – 19 h

Publicat el 2 desembre 2019

Fauré: Músiques per a piano. Joan Ramon Company
Nocturnes, Barcarolles & Thème et variations

Especialista en música de cambra, Company realitza una intensa activitat de concert a solo i com a membre de diferents agrupacions instrumentals. En aquest concert interpreta al compositor, pedagog, organista i pianista francès Gabriel Fauré

Joan Ramon Company (València, 1986) és convidat com a pianista acompanyant a masterclasses i festivals d’àmbit internacional. Graduat en pedagogia i màster en estudis avançats en interpretació per l’ESMUC, va iniciar-se al piano amb la seva àvia materna i s’ha format amb els professors Jordi Masó, Xavier Esplugues, Isabel-Clara Soler, Luca Chiantore i Pablo Gómez Ábalos. Ha estat guardonat amb el primer premi al 12è l’Arjau de Barcelona i amb el segon premi al 12è Ciutat de Xàtiva i al 7è Sant Anastasi de Lleida, i la seva tasca com a pianista acompanyant ha estat reconeguda amb mencions especials del tribunal a concursos com el Premio Nazionale delle Arti i el Premio Intercentros Melómano. És professor de repertori amb piano i pianista acompanyant del Conservatori de Sant Cugat.

Programa: Nocturne 4, Opus 36 – Thème et variations, Opus 73 – Barcarolle 9, Opus 101 – Nocturne 13, Opus 119 – Nocturne 6, Opus 63 – Vers la vie nouvelle (Nadia Boulanger)
On: Espai Estrella de la Fundació
Hora: 19 h
Aforament limitat
Preu: Entrada lliure!

* * *