Actualitat, EducaMiró

Nou programa per a centres educatius i socials 2021-2022

Publicat el 30 agost 2021

Des del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca us presentam el nostre nou Programa per a centres educatius i socials per al curs 2021-2022.

Consideram l’art i l’educació elements fonamentals per al desenvolupament personal, social i comunitari. Per aquesta raó, i davant la situació actual, volem oferir-vos un programa educatiu i social amb propostes molt diverses, tant presencials com digitals, perquè el nostre museu i els centres educatius i socials seguim creant xarxa a través de projectes innovadors amb l’art contemporani i Joan Miró com a eixos transversals.

A continuació podeu consultar les activitats gratuïtes, dirigides a tots els nivells educatius, que formen el nostre programa:

Món Miró

(In)Visibilitats

La Persiana
 (en línia)

Berenam amb Miró (en línia)

Encontres amb el professorat (en línia)

 

A més, teniu la possibilitat, tant si concertau visita com si no, de sol·licitar gratuïtament diferents recursos pedagògics per a treballar a l’aula tant el personatge com l’obra de Joan Miró.

Podeu reservar mitjançant Palma Educa o bé contactant amb el Departament d’Educació i Activitats al telèfon 971 701 420 o a través de l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com

Us esperam al museu!

Programa educatiu - Curs 2021/2022

programa-educatiu_2021-2022-catala_br-1.pdf
Descàrrega

* * *