EducaMiró

La punta d’un paraigües. 3a sessió

Publicat el 3 març 2018

Aquest dissabte hem realitzat la tercera sessió del taller familiar "La punta d'un paraigües", emmarcat dins el programa Mons creatius d'hivern - Projecte binomis - i dirigit, en aquesta ocasió, a famílies amb nins i nines d’entre 7 i 12 anys. És un taller dissenyat i executat per Irene Gayà i Antònia Huguet, integrants de l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca i té com a punt de partida la reflexió del museu a partir del binomi artístic poesia i mitjans audiovisuals.

Avui hem descobert que Miró també escrivia poesia!

Hem dissenyat la nostra pròpia mirada poètica i hem decidit crear un poema col·lectiu entre tots i totes, amb el títol “MUSEU?”. A partir d’aquesta pregunta hem anat investigant sobre com ens agradaria que fos el museu, per tal de trobar paraules especials que conformassin la nostra poesia.

A l’espai educatiu hem personalitzat les nostres paraules jugant amb les tipografies i hem creat a partir dels plànols de la Fundació Miró Mallorca el nostre museu ideal, retallant, afegint, transformant… Han sortit museus en forma de gelat, de papallona, museus totalment verds i plens de vegetació, museus amb una piscina de quadres, museus on tenir més espai per jugar amb els amics i amigues, museus on poder cantar davant les obres d’art o on poder escalar les escultures, i fins i tot, museus on els animals també puguin entrar a veure les obres!

Finalment, mitjançant la fotografia, hem animat les nostres obres de manera col·lectiva, el resultat de les quals compartim amb vosaltres!

 

 

* * *