Educació, EducaMiró, Espai educatiu, experimentar, Exposicions

Instants compartits del Sant Joan 2023!

Publicat el 24 juny 2023

Aquest dissabte 24 de juny un gran nombre de visitants han arribat a la Fundació Miró Mallorca per a compartir amb nosaltres l'onomàstica de Joan Miró!

En un dia en què oferim portes obertes al museu per a persones de qualsevol edat, totes i tots aquells que han vengut avui a celebrar Sant Joan a la Fundació han trobat diverses activitats i espais on gaudir de forma gratuïta de diferents tipus d’experiències, des de crear una clau que pogués obrir qualsevol lloc possible alhora que creava una instal·lació col·lectiva, realitzar un autoretrat a través de la tècnica del monotip, experimentar sobre un suport de gran format en carbonet mentre degustaven una Quely, crear paraules amb filferro i fils en positiu mentre s’anava generant un gran mural de vidre amb mots i traços encoratjadors, fins a practicar la tècnica de l’urban sketching al voltant de Son Boter!

El cerca-troba “Sant Joan 2023” ha fet que ens convertíssim en detectius per un matí i també els visitants han pogut participar del nostre concurs de fotografia “Sketchers en acció!”.

 

Durant tot el matí, un nombrós grup convocat pels Urban Sketchers de Mallorca han estat dibuixant a l’Espai Estrella de l’Edifici Moneo i han compartit amb nosaltres els resultats que han estat realment increïbles!

 

Durant aquesta jornada del 24 de juny també s’ha presentat el Projecte “Poètica Vegetal” de Camilo Mutis, guanyador de la Beca Pilar Juncosa d’Educació Artística 2022.

La premsa també s’ha fet eco d’aquesta diada tan meravellosa!

Volem agraïr a totes les persones que han fet possible aquesta diada i sobretot als que us heu acostat al museu a visitar-nos, realitzar algunes de les activitats, i compartir aquest dia tan especial per nosaltres!

 

* * *