EducaMiró

Guanyadors del concurs: Aquest Sant Joan el fas tu!

Publicat el 2 juliol 2020

Enguany, degut a l’excepcionalitat de la situació actual, no hem pogut celebrar l’onomàstica de Sant Joan de la manera habitual, amb activitats educatives i artístiques, música en viu i jornada de portes obertes a la Fundació.

És cert que ha estat una celebració molt diferent, però tot i així estem immensament satisfets per la gran acollida que ha tingut el nostre concurs de fotografia “Aquest Sant Joan el fas tu!”. Des d’aquí, volem agrair la participació de totes aquelles persones que s’han animat a enviar-nos les seves fotografies i/o publicar-les amb el hashtag #JofaigSantJoan2020 al Twitter, Facebook i Instagram de la @MiroMallorca.

 

 

Avui, a través de les nostres xarxes socials, hem anunciat els noms dels guanyadors del concurs. L’obra guanyadora ha estat #Arcaic de na Isabel, i el segon premi s’ha concedit a en Joan, per la seva fotografia #Ocell. Enhorabona als dos!

Ambdós ja gaudeixen dels seus obsequis mironians exclusius. A més, na Isabel també ha obtingut un passi anual per a visitar, al llarg d’aquest any i de forma completament gratuïta, la Fundació Miró Mallorca totes les vegades que ho desitgi.

Moltes gràcies per celebrar aquest dia tan especial amb nosaltres i esperam veure-us l’any que ve al museu!

#Arcaic (Primer premi)
#Ocell (Segon premi)
* * *