Concerts programats a Miró Mallorca Fundació

28 de febrer David Brutti Rodrigo Vila

6 de març Sax & Electronic Series
Intèrpret: Gordan Tudor

15 de març World Saxophone Series
Intèrprets: Ryo Noda & Rodrigo Vila

23 de març Sax & Electronic Series
Intèrpret: Phil Pierick

27 de març Sax & Electronic Series
Intèrpret: Pedro Bittencourt

El Festival arriba enguany amb 105 artistes convidats de 21 nacionalitats diferents i amb una programació heterogènia conformada per 36 concerts, 14 conferències i 9 tallers. Totes les activitats són gratuïtes.

Contacte

Comunicació i Màrqueting
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
comunicacio@miromallorca.com

La desena edició del Mallorca Saxophone Festival es desenvoluparà entre els dies 28 de Febrer i 28 de Març de 2018. Aquesta edició és fins avui la més internacional i la més extensa quant a la seva durada com en el nombre d’activitats i convidats. Un cop més pretén crear una nova i innovadora plataforma tant artística com pedagògica dirigida cap a un doble destinatari. D’una banda aquesta activitat està orientada principalment a joves saxofonistes amb edats compreses entre els 14 i els 25 anys, però també està oberta al públic en general de les Illes Balears i de la ciutat de Palma de Mallorca en particular.

D’aquesta manera el projecte s’erigeix ​​amb la idea de complementar i enriquir les múltiples activitats pedagògiques i artístiques ja proposades per les diferents institucions pedagògiques i artístiques existents, com ara conservatoris superiors, conservatoris professionals i escoles de música d’una banda però també com a vehicle de transmissió cultural i valors culturals per al conjunt de la societat.

“La música expressa allò que no es pot dir amb paraules però que no pot romandre en silenci”
Victor Hugo (1802-1885) Novel•lista francès.

"La música expressa allò que no es pot dir amb paraules però que no pot romandre en silenci"

Victor Hugo (1802-1885) Novel•lista francès.
* * *