Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Escritos sobre Miquel Barceló – Enrique Juncosa

Aprofitant que des de març i fins el mes que ve tenim a La Pedrera l’exposició BARCELÓ. Tots som grecs comissariada per Enrique Juncosa, vos presentam el llibre Escritos sobre Miquel Barceló del mateix Enrique Juncosa (Galàxia Gutenberg, 2023). Es tracta d’una selecció de catorze assajos que ha escrit l’autor al llarg de la seva dilatada relació d’amistat amb l’artista felanitxer, des de 1994 fins avui.

És un llibret de tapa dura d’unes 180 pàgines on hi trobareu desenvolupats aspectes diversos de l’obra de Barceló com el tema dels retrats i autorretrats o l’ús del color blanc, així com un apropament als diferents suports amb els que ha treballat: pintura, ceràmica, dibuix, projectes públics, llibres il·lustrats…

En aquest vídeo hi podeu veure la notícia que va aparèixer al Telenotícies d’IB3 el juny de l’any passat amb motiu de la publicació d’aquest llibre, on es fa especial referència al vincle Miró-Barceló.

Si consultau el CABIB, veureu que el podeu trobar a la Biblioteca Pilar Juncosa però també a la Biblioteca de Cultura Artesana (La Misericòrdia) i a la Biblioteca Municipal de Felanitx. Seguim ampliant la nostra secció de llibres sobre Miquel Barceló!

Veniu a cercar Escritos sobre Miquel Barceló i aprofitau el cap de setmana per llegir a una terrasseta ara que encara no fa tanta calor!

* * *