Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Life Meets Art : Inside the Homes of the World’s Most Creative PeopleSam Lubell

Aquesta setmana dedicam la secció al llibre Life Meets Art : Inside the Homes of the World’s Most Creative People de Sam Lubell. És de l’editorial Phaidon i s’ha publicat enguany!

Fa unes setmanes vàrem parlar d’un llibre amb un contingut similar, recordau? L’autora Leslie Williamson ens va permetre endinsar-nos a les cases de reconeguts dissenyadors europeus del segle XX. En aquesta ocasió, Lubell amplia la mostra i ens presenta interiors de tot el món on dissenyadors, músics, escriptors, compositors, directors i artistes han creat les seves obres. Són interiors seleccionats des del segle XV fins els nostres dies.

Sabíeu que en aquest llibre hi podem trobar el Taller Sert? A més, conté el text de Sam Lubell Artists in Residence, un índex de les cases segons la localització geogràfica, un índex de les cases dels artistes obertes al públic (inclosa la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca) i un índex dels artistes segons la seva disciplina artística.

Paul Cézanne, Marc Chagall, Albrecht Dürer, Frida Kahlo, Pablo Picasso, Peter Paul Rubens, Henry Moore, Pierre Cardin, Jane Austen, Agatha Christie, Ernest Hemingway, Virginia Woolf, Lord Byron, Jean Cocteau, John Keats… Podreu descobrir fins a 266 cases de personatges que han fet història!

No dubteu en fer una visita a la Biblioteca Pilar Juncosa per fullejar aquest llibre tan temptador!

* * *