EducaMiró

Donam el sus als tallers familiars

Publicat el 28 gener 2017

Aquest dissabte hem iniciat el taller familiar “…i tu qui ets?” adreçat a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys. Aquest taller ha estat dissenyat l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca i s’inclou dins el programa Mons creatius d’hivern.

L’obra pictòrica i els objectes personals que Joan Miró guardava dins els seus tallers constitueixen el punt de partida del taller. A partir de l’anàlisi d’aquests elements hem iniciat una reflexió entorn al concepte d’identitat. “Què sabem de nosaltres mateixos?; quina visió tenen les altres persones de nosaltres?; o quines paraules o gestos evidencien les nostres emocions i sentiments més íntims?”  han estat algunes de les qüestions que han encetat el diàleg.

Totes aquelles idees que han anat sorgint les hem enregistrar al nostre racó fotogràfic. Els infants s’han convertit per un instant en estàtues molt peculiars; algunes nedaven, altres ballaven o fins i tot jugaven a futbol!

Hem visitat el taller de Joan Miró i hem descobert alguns secrets que el pintor guardava dins aquest espai. També hem passejat per les sales del museu i hem après coses molt interessants de la pintura de l’artista.

Per realitzar la darrera part del nostre taller hem anat cap a l’espai educatiu i hem dut a terme una sèrie d’activitats que ens han ajudat a reflexionar sobre tot allò que ens fa ser únics i irrepetibles.

* * *