Actualitat, Premsa

CASA&CO, la nova exposició de la Casa de Velázquez amb la Fundació com a protagonista

Publicat el 11 febrer 2020

CASA&CO, #2 ¡Alguna cosa està passant!

L'Exposició CASA&CO que, enguany arriba a la seva segona edició, proposa cada any subratllar especialment l'acció conjunta de la Casa de Velázquez amb un dels seus col·laboradors. En aquesta ocasió s'ha volgut posar el focus en la relació que al llarg dels anys s'ha anat teixint entre la Casa de Velázquez i la Fundació Miró Mallorca, destacant la seva tasca comuna en favor dels joves creadors.

Contacte

Comunicació i Màrqueting
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
comunicacio@miromallorca.com

Què: CASA&CO la nova exposició de Casa de Velázquez per mostrar els treballs dels artistes becats

Quan: del 14 de febrer al 15 de març de 2020

On: la Casa de Velázquez (Madrid)

En aquesta segona edició de la mostra CASA&CO, es farà especial èmfasi en els treballs dels dos artistes guardonats amb la Beca Pilar Juncosa & Sotheby’s de residència, formació i participació a la Casa de Velázquez al 2018; Maria Carbonell (Más allá del cuerpo) i Tomàs Justica (Mutaciones inducidas). Els dos artistes van realitzar una estada de creació en els tallers de la Casa de Velázquez de maig a juliol de 2019, en el marc del programa de beques i premis que potencien i comparteixen les dues institucions.

Segons Francisco Copado, director de la Fundació Miró Mallorca, “la Casa de Velázquez i la Fundació Miró Mallorca mantenen una relació des de fa anys que sintetitza la necessitat d’experimentar i treballar en els espais físics de creació artística, de prendre consciència del lloc i de deixar que el ritme i el temps d’aquests espais afavoreixin el procés creatiu dels artistes residents.

L’intercanvi, tant de l’experiència física en els espais de creació, com de la generació de coneixement, constitueixen dos dels pilars fonamentals de la creació artística i enriqueixen notablement a ambdues institucions.”

© Obra de Maria Carbonell

All of them /© Maria Carbonell

© Obra de Tomás Justicia

© Obra de Tomás Justicia

Dossier premsa/Press kit CASA&CO

dp-casaco-2020.pdf
Descàrrega
* * *