• Quan

    • Dijous 11 d'abril a les 19 h
  • On

    • Auditori de la Fundació
  • Per a qui

    • Activitat gratuïta per a tots els públics
Activitats

Presentació del treball OPEN SOURCE guardonat amb la Beca Pilar Juncosa 2018 a un Projecte d’Educació artística

Els principis de l'ètica hacker implementada a la Fundació per un grup d'estudiants de l'Easdib

11 abril 2019 a les 19h
Conferències i seminaris

Després de la realització del taller Open Source els dies 11, 12, 13, 14 i 15 d’abril amb alumnes de L’Escola d’Art i Disseny de Palma es varen definir quatre línies de treball , com estratègia per traslladar els principals conceptes treballats durant el taller: L’ètica hacker, la supervivència, la vida social i l’entreteniment segons la Ley de Linus.

Catalina Noguera és part del resultat d’Open Source, un taller realitzat amb alumnes de L’Escola d’Art i Disseny de Palma que planteja l’aplicació dels principis de l’ètica hacker a la Fundació Miró Mallorca. Sota l’enunciat de: els alumnes són els hackers i la Fundació és un codi obert el projecte aborda diferents estratègies per traslladar els conceptes de la supervivència, la vida social i l’entreteniment segons l’anomenada “Llei de Linus” escrita per Linus Torvalds, el fundador de Linux.
Amb la intenció d’intervenir d’una forma simbòlica la Fundació Miró Mallorca, les propostes aborden les reflexions realitzades durant el taller. Cadascuna d’elles ha sigut pensada com una sort d’exercici especulatiu per “hackejar” el sistema i contingut de la Fundació.