Activitats

La Biennal de Pensament arriba a la Fundació

“ALMAZUELA. Reptes de futur.” Jornada i Trobada professional. 14, 15 i 16 d'octubre del 2022

Conferències i seminaris, Visites

Volem destacar que aquesta Trobada professional serà la primera que realitzaran totes les associacions de forma presencial, després de reunions virtuals i periòdiques des de gener de 2020.

Hem d’agrair el suport de la Fundació Daniel i Nina Carasso, amb la qual compartim la seva visió de l’Art Ciutadà: “L’art és un llenguatge que acompanya l’ésser humà des dels seus orígens. Respon a la necessitat de donar sentit a allò que ens envolta, crear vincles socials, imaginar altres mons possibles i desenvolupar la nostra sensibilitat i pensament crític”.

Per primera vegada, la Biennal de Pensament tindrà lloc a les tres capitals dels Països Catalans, amb un projecte en comú: reflexionar sobre l’espai públic a partir de quatre eixos: ciutat, cultura, democràcia i tecnologia. Per a dur a terme aquesta reflexió compartida formulam més de quaranta propostes, amb un seguit de conferències, performances i instal·lacions artístiques per a projectar la ciutat en un futur incert. Aquesta reflexió compartida comptarà amb un programa de residències FaberLLull per primera vegada a l’illa.

Es tracta d’un projecte que treballa per a una ciutat oberta i que s’ha programat conjuntament amb entitats, col·lectius i institucions col·laboradores, amb sessions obertes a l’espai públic i espais de diàleg entre especialistes per a aprofundir en la ciutat que volem per als pròxims anys.

A Palma, la Biennal de Pensament està organitzada per l’Ajuntament de Palma. La Fundació Miró Mallorca ha organitzat dins el marc de la biennal la jornada professional “Almazuela. Reptes de futur”, on durant tres dies es reuniran professionals de la cultura interessats en la mediació.

MÉS INFORMACIÓ