• 1r premi

    • Un passi anual a la Fundació, una visita privada i un detall ben original.
  • 2n premi

    • Un obsequi mironià molt especial.
  • Com participar?

    • Entre el 23 i el 24 de juny, enviau a educacio@miromallorca.com les fotografies que hàgiu realitzat durant la vostra visita a la Fundació Miró Mallorca el dia de Sant Joan.
  • Més informació

Activitats

Concurs de fotografia – Sant Joan 2024

"Un somni de Sant Joan"

23 i 24 juny 2024
Sant Joan

Activa la teva imaginació, fotografia les escenes més surrealistes d’aquest Sant Joan 2024 i comparteix-les amb nosaltres per a participar en el concurs.

CONCURS DE FOTOGRAFIA #SantJoan2024

Sabíeu que, l’any 1924, es va publicar el Primer manifest del surrealisme? En aquest text es va reivindicar el poder expressiu de les imatges i el pensament sense barreres, suggerint la possibilitat de prescindir, durant l’acte creatiu, de la reflexió, l’observació i l’anàlisi racional, i advocant per l’enorme força creadora de l’inconscient.

En aquest sentit, Joan Miró, així com altres artistes del moviment surrealista, volgué endinsar-se en el món dels somnis, ja que aquests eren considerats com a font inesgotable d’idees, d’inspiració i de conceptes transgressors. Gràcies a l’exploració dels somnis, els i les artistes surrealistes pogueren accedir a un univers fins aleshores desconegut i alliberar la seva imaginació sense cap tipus de restriccions.

En aquest Sant Joan, us convidam a visitar l’exposició “Miró, 1983” i passejar per tot el recinte de la Fundació; us reptam, alhora, a immortalitzar amb les vostres càmeres de fotos escenes que podrien ser dignes d’un quadre surrealista! Obriu els vostres ulls, activau la vostra imaginació i intentau capturar, per exemple, símbols onírics, elements misteriosos, figures distorsionades, personatges més propis d’un somni que del món real…

Amb les vostres millors fotos surrealistes podreu participar en el nostre concurs de fotografia #SantJoan2024.

Podreu guanyar un passi anual, una visita privada, un detall mironià exclusiu; fins i tot, us podríeu convertir en la imatge del cartell del pròxim Sant Joan!

Consulta més informació i les bases