EducaMiró

#Miróenfamília 8: Casa sonada

Publicat el 17 abril 2020

Us atreviu a fer una banda sonora de la vostra pròpia casa? Creieu que després de tots aquests dies la vostra casa té alguna cosa a dir-vos? Amb “Casa sonada” us animam a recórrer la vostra llar, descobrint quins sons s’amaguen entre els mobles, les portes i tot allò que conforma aquest espai que us ha estat acollint durant aquestes setmanes, creant finalment un enregistrament audiovisual on hi poseu tota la vostra creativitat.

Casa de Joan Miró i Pilar Juncosa a Son Abrines (Palma). Arxiu Successió Miró.

A Joan Miró li agradava mirar els objectes i tot allò que l’envoltava des d’un punt de vista diferent, posant atenció als petits detalls i donant-los un nou sentit a través de les seves obres. Seguint aquest mateix procés d’observació us presentam aquest #Miróenfamília 8 en què volem que les cases siguin les protagonistes.

Creiem que després de totes aquestes setmanes tancats i tancades dins aquestes parets ha arribat el moment de contemplar el que ens envolta de manera diferent i capgirar la noció que fins ara teníem del nostre habitatge.

El procés creatiu passarà per explorar i experimentar dins cada una de les estances de la vostra casa, després haureu d’escollir els sons que us agradin més i amb aquests teniu diferents alternatives: podeu fer una gravació, un vídeo en què cada un dels membres de la família s’encarreguin de fer sonar una estança, un gif fotogràfic en què els sons no s’escoltin si no que estiguin escrits, o fins i tot establir un diàleg sonor amb la casa o qualsevol altra fórmula audiovisual performàtica que se vos acudeixi!

Esperam que ens feu arribar el resultat de les vostres “cases sonades” a educacio@miromallorca.com o ho compartiu a xarxes amb el hashtag #Miróenfamília!

Dossier pedagògic #Miróenfamília 8_Casa sonada

dossier-pedaggic-mirenfamlia-8_casasonada.pdf
Descàrrega
* * *