EducaMiró

#Miróenfamília 7: Quina obra d’art!

Publicat el 15 abril 2020

Coneixeu el nou #challenge artístic que circula per les xarxes socials durant els darrers dies per a amenitzar la quarantena?

Aquest repte viral consisteix a reproduir una obra d’art mitjançant la utilització d’objectes que tinguem per casa, fer-ne una fotografia amb el telèfon mòbil i publicar-la a les xarxes perquè la resta d’usuaris i usuàries aclareixi de quina obra es tracta.

Seguint l’estela d’altres museus, des de la Fundació Miró Mallorca ens volem unir al repte amb aquest #Miróenfamília 7. Per a l’ocasió, hem seleccionat dos quadres i dues escultures de Joan Miró, que foren realitzades durant els anys setanta i que pertanyen al nostre fons museogràfic. I, si preferiu reproduir altres obres de l’artista, podeu consultar el nostre catàleg i triar-ne les que més us agradin!

Us atreviu a donar vida a la nostra col·lecció des de ca vostra? Animau-vos a omplir les xarxes de creativitat, enginy i bon humor! No és necessari que les fotografies siguin molt elaborades; més aviat es tracta de divertir-se i de passar una estona agradable en família!

A continuació us oferim la guia pedagògica on trobareu totes les passes perquè pugueu realitzar les vostres reinterpretacions mironianes.

No us oblideu de compartir les fotografies de les vostres creacions a les xarxes socials amb el hashtag #Miróenfamília o, si ho preferiu, també podeu enviar-nos-les al correu electrònic educacio@miromallorca.com

Ens encantarà veure’n els resultats!

Guia pedagògica: Quina obra d'art!

quina-obra-dart_guia-pedagogica.pdf
Descàrrega

* * *