Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Un Punto Fijo para Orientarse – Inma Herrera i Shirin Salehi

Aquesta setmana tenim el plaer de presentar el llibre Un Punto Fijo para Orientarse d’Inma Herrera i Shirin Salehi, que reuneix la documentació visual de l’exposició a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca el 2021, fruit del Premi Biennal Pilar Juncosa i Sotheby’s de Creació Artística 2019. Inclou també un assaig poètic que sorgeix d’una extensa conversa a distància amb l’artista mallorquina Mónica Fuster. El llibre ha estat editat en castellà i anglès i dissenyat per Clara Sancho.

Els costos de producció d’aquest llibre s’han finançat a través d’una campanya de mecenatge Verkami, i donat que la Fundació hi ha col·laborat n’ha rebut diversos exemplars.

En paraules de les artistes:

La exposición en la Fundación Miró ha sido muy importante para nuestras carreras. Hemos abierto esta campaña con el deseo de trasladar la naturaleza fugaz de la exposición a un registro que fuera tangible y accesible para quienes no pudieron visitar la muestra: un registro que recoja la memoria poética de la exposición y las inquietudes formales y conceptuales que yacían bajo ella.

Aquest dimarts 9 de gener s’ha celebrat la presentació del llibre a la Galería F2 de Madrid, on actualment les artistes tenen exposat el seu projecte Un Punto Fijo para Orientarse. En aquest enllaç hi trobareu el vídeo de presentació del llibre.

Ja disponible a la Biblioteca Pilar Juncosa!

* * *