Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Escritos sobre arte, 1999-2016 – Fernando Sinaga

Arriba una nova entrega d’El llibre de la setmana! Per a l’ocasió hem escollit el llibre Escritos sobre arte, 1999-2016, de Fernando Sinaga (Saragossa, 1951-). És una publicació de 2017 del Centro de Documentación y Estudios Avanzados de Arte Contemporáneo (CENDEAC).

Es tracta d’una selecció d’escrits de l’autor publicats entre 1999 i 2016. Aquestes reflexions, aïllades i disperses, s’ordenen per donar forma a l’imaginari estètic de Sinaga. La lectura d’aquest compendi d’assajos ens ajudarà a comprendre la pràctica de l’art com un conjunt entrellaçat d’idees, percepcions i experiències estètiques que, a través de l’escriptura, donen veu al mutisme de l’art.

Fernando Sinaga és un escultor espanyol, amb importants mostres en galeries nacionals i internacionals. En l’actualitat, és catedràtic d’Escultura a la Universitat de Salamanca. Possiblement, el seu nom vos resulti familiar (almenys als més veterans), ja que l’any 1996 la nostra Fundació va organitzar una exposició sobre l’obra escultòrica de l’artista saragossà. Aprofitam l’avinentesa per recomanar-vos també el catàleg d’aquesta exposició titulat Fernando Sinaga : Agua Amarga, on hi trobareu textos com Espai i temps en l’escultura (Sebastià Barceló), Amargura i visibilitat (Pablo Rico) o El costat obscur (Kevin Power); a més d’una entrevista (La inconsistència d’allò visible) i textos de l’artista.

* * *