EducaMiró

XX Jornades DEAC: Museus transversals

Publicat el 30 setembre 2019

Els pròxims dies 3, 4 i 5 d’octubre tenen lloc les XX Jornades DEAC (Departaments d’Educació i Acció Cultural), organitzades per Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani.
Aquestes jornades suposen un punt de trobada, debat, intercanvi i reflexió per als professionals dels departaments educatius i d’acció cultural dels museus.

En aquesta edició, amb el títol “Museus transversals” es posarà el focus en el caràcter transversal de les pràctiques museístiques en l’àmbit educatiu i en la importància de treballar a partir de l’horitzontalitat i en xarxa.

Els matins estaran dedicats al format conferència, amb un debat final, i els horabaixes es realitzaran sortides a diferents institucions de Mallorca per tal de conèixer la realitat museística de l’illa.

La Fundació Miró Mallorca ha estat seleccionada com un dels centres per a donar a conèixer el seu programa educatiu, així com els seus projectes de caràcter social. A més, comptarem amb la participació de membres d’altres entitats perquè ens ofereixin la seva visió d’aquest treball col·laboratiu des de l’òptica social.

* * *