Actualitat, EducaMiró

Un jardí de contes per celebrar Sant Jordi 2021!

Publicat el 15 abril 2021

Aquest Sant Jordi 2021 volem omplir de contes els jardins de la Fundació! Us presentam el projecte comunitari i participatiu gratuït creat entre Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Càritas Mallorca, la Taula d’entitats del barri de Cala Major i Sant Agustí i la Fundació Miró Mallorca per a famílies amb infants de 6 a 12 anys.

Amb “Un jardí de contes” volem convidar els participants a reflexionar sobre diferents temes a través dels contes, els quals seran explicats per persones de diferents indrets del món que actualment viuen al barri de la Fundació i que, per tant, també ens faran viatjar amb la nostra imaginació.

Un dels objectius del projecte és dinamitzar el barri, generant una proposta participativa, horitzontal i comunitària. La sessió està oberta a famílies amb infants d’entre 6 i 12 anys (de la nostra barriada o d’una altra procedència) que vulguin gaudir d’una horabaixa de contes, converses, natura i art als jardins de la Fundació.

  • Data: divendres, 23 d’abril
  • Hora: 16.30 h
  • Inscripcions a l’activitat: a partir de dimarts 20 d’abril, telefonant a la Fundació Miró Mallorca, de 10.30 a 17.30 h (tel. 971 701 420)
  • Preu: gratuït

Hi cal l’assistència d’un adult acompanyant. Places limitades.

Esperam trobar-vos aquest Sant Jordi als nostres jardins!

cartell_un-jard-de-contes_sant-jordi

cartell_un-jard-de-contes_sant-jordi.pdf
Descàrrega

Amb la col·laboració:

* * *