EducaMiró

Troballes. 5a sessió

Publicat el 22 febrer 2020

Aquest dissabte hem realitzat la cinquena sessió del taller familiar “Troballes”, emmarcat dins el programa Mons creatius d'hivern i dirigit, en aquesta ocasió, a famílies amb nines i nins d’entre 10 i 13 anys. És un taller, dissenyat i executat per Irene Gayà i Antònia Huguet, integrants de l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca, i té com a punt de partida els objectes trobats per Joan Miró.

A través del joc i l’atzar a cada un de nosaltres ens ha tocat una de les troballes de Joan Miró, i hem anat al Taller Sert a explorar a veure si les localitzàvem. Una vegada feta la nostra descoberta hem anat a l’Espai Educatiu, que s’havia convertit en un laboratori, on cada un de nosaltres hem anat creant un pot científic per respondre a totes les incògnites sobre la nostra troballa i així crear la història de vida de l’objecte.

Hem finalitzat l’experimentació amb la creació d’un pot especial on hem guardat una mica de l’essència de cada troballa per tal que cada un dels participants se’n pugui endur una mica de la màgia dels objectes de Joan Miró a casa!

Amb tots els pots científics que hem creat a la primera part, estam generant una exposició col·lectiva que podeu passar a veure si veniu fins al nostre Espai Educatiu. Esperam que vagi creixent al llarg de cada sessió!

* * *