EducaMiró

Mou el traç! amb Mater Misericordiae

Publicat el 29 octubre 2019

Avui ens ha visitat el grup TAVA de Mater Misericordiae i hem realitzat amb ells “Mou el traç!”, una activitat que permet viure una experiència pràctica a partir de la qual es pretén trobar la connexió del cos amb l’art treballant el moviment corporal i la creativitat plàstica.

Prèviament a la visita al museu, el grup va fer una primera aproximació a la figura i obra de Joan Miró mitjançant els recursos educatius oferits dins les maletes pedagògiques. A partir de l’observació d’algunes obres representatives de l’artista, l’alumnat es va submergir dins un univers mironià ple de formes, colors i textures; experimentant, sentint i compartint, alhora, milers de sensacions envers aquesta experiència.

Al llarg d’aquesta sessió en el museu hem pogut visitar les diferents instal·lacions de la Fundació Miró Mallorca, així com experimentar a l’Espai Educatiu amb diferents tècniques artístiques, amb la poesia corporal i visual per crear, en col·lectivitat, un mural ple de color inspirat en la natura.

* * *