EducaMiró

Lettre d’amour. 4a sessió

Publicat el 16 febrer 2019

Aquest dissabte hem realitzat la quarta sessió del taller familiar “Lettre d’amour”, emmarcat dins el programa Mons creatius d'hivern i dirigit, en aquesta ocasió, a famílies amb nines i nins d’entre 7 i 12 anys. És un taller, dissenyat i executat per Irene Gayà i Maria Aparicio, integrants de l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca, i té com a punt de partida el menú de noces de Pilar Juncosa i Joan Miró, el qual ens ha permès reflexionar sobre els conceptes d'amor, amistat i cooperació.

El punt de partida del nostre taller ha estat el 90è aniversari de les noces entre Pilar Juncosa i Joan Miró que es celebrarà el proper mes d’octubre. Hem vist i comentat les dedicatòries que es van escriure aquell dia tan especial i ens hem fet preguntes com: “Què és l’amor? Què vol dir estimar? Què ens agrada fer amb les persones que estimam?” Amb aquestes qüestions hem reflexionat sobre com ens agrada compartir el temps amb aquelles persones que són importants per nosaltres i ho hem representat en una postal.

També hem visitat el taller de Joan Miró; un espai íntim on hem pogut descobrir els objectes que servien d’inspiració a l’artista i els estris que utilitzava per fer les seves obres.

Plens d’inspiració i idees hem realitzat un joc en grup per descobrir que en el taller faríem un homenatge a Pilar i Joan cuinant amb pintura! Un cop a l’espai educatiu, hem elaborat diferents plats amb tècniques originals i divertides per celebrar l’aniversari de noces de na Pilar i en Joan. Els resultats han estat uns menús d’allò més esbojarrats!

* * *