EducaMiró

La punta d’un paraigües. 2a sessió

Publicat el 3 febrer 2018

Aquest dissabte hem realitzat la segona sessió del taller familiar "La punta d'un paraigües", emmarcat dins el programa Mons creatius d'hivern-Projecte binomis i dirigit, en aquesta sessió, a famílies amb infants d’entre 3 i 6 anys. És un taller dissenyat i executat per Irene Gayà i Antònia Huguet, integrants de l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca i té com a punt de partida la reflexió del museu a partir del binomi artístic poesia-mitjans audiovisuals.

Avui hem conegut quines coses li agradaven més a Joan Miró i ens hem convertit en exploradors de paraules! Hem anat descobrint diferents racons del museu on hem trobat paraules molt especials que estaven ben amagades i les hem anat guardant al nostre nigul.

Amb totes les paraules que hem descobert hem anat a l’espai educatiu on hem barrejat, tal i com feia Miró, diverses paraules, colors i formes per crear els nostres poemes!

Finalment, mitjançant la fotografia, hem pogut registrar les notres obres i experimentar de manera col·lectiva per realitzar entre tots i totes un gran poema conjunt (gif) que volem compartir amb vosaltres!

* * *