Actualitat, Premsa

La Fundació reobre les seves portes al públic

Publicat el 30 maig 2020

QR mapa i fulletó_Map and brochure

qr-mapa-i-fulleto_-map-and-brochure.pdf
Descàrrega

Contacte

Comunicació i Màrqueting
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
comunicacio@miromallorca.com

Dimarts dia 2 de juny es reobre la Fundació Miró Mallorca amb totes les mesures implementades, tant sanitàries, de seguretat i prevenció, com de comunicació als visitants i els treballadors de la institució.

Per tal d’informar als nostres visitants, s’han creat tota una sèrie de cartells i senyals informatives adaptades a la nova situació (documents adjunts). D’aquesta manera el públic podrà saber en tot moment com actuar i s’evitaran situacions conflictives o que posin en perill la seguretat de tots.

A banda de la col·locació de mampares de seguretat, abastiment de guants, gels, mascaretes, papereres especials i altres mesures per evitar el contagi del coronavirus, també s’han dissenyat uns cartells que permetran informar dels protocols de seguretat i prevenció que s’aplicaran des del primer dia per tal de garantir la protecció i la seguretat de tothom. Entre les principals novetats d’aquesta nova senyalització, cal remarcar que a les sales expositives s’ha ideat un recorregut circular i unidireccional, mitjançant unes petjades amb colors mironians (vermell, groc i blau) i un aire illenc (avarques)

També s’han creat i dissenyat plafons informatius específics per a la botiga, on serà obligatori l’ús de mascaretes i guants o pels Tallers Sert i Son Boter, on l’aforament també serà limitat, com a la botiga de la Fundació.

Declaració de Francisco Copado / Director-Gerent de la Fundació Miró Mallorca: “Som, i així ho volem transmetre als nostres visitants, un lloc segur i lliure de COVID-19. El nostre objectiu és complir amb el pla de desescalada establert pel Govern Central i garantir totes les mesures sanitàries i de prevenció per a treballadors, visitants i usuaris

Es manté l’horari habitual d’obertura de la Fundació, no així el servei de cafeteria, que no estarà disponible fins dia 11 de juny i només obrirà de dijous a diumenge de 11 a 16 h. S’instaura també a partir de dia 02/06 el sistema cashless o eliminació dels doblers en efectiu a tota la Fundació (taquilla, botiga, cafeteria, etc.). S’accepta només el pagament a través de serveis bancaris, mitjans digitals, targetes de crèdit/dèbit o dispositius electrònics.

Per altra banda,  en aquesta nova etapa l’ús dels elements museogràfics dissenyats per a un ús tàctil per part del visitant estarà inhabilitat. Tampoc estaran disponibles per als visitants els fullets a sala o a taquilla, o d’altre material anàleg. Per això es proveirà d’un codi QR a tots els visitants per a que es puguin descarregar fàcilment els fulletons i el mapa de la Fundació.

Visita segura _ Safe visit

roll-up-2-def-1.pdf
Descàrrega
* * *