EducaMiró

Entrega de premis de fotografia. Sant Joan 2018

Publicat el 3 agost 2018

Avui hem fet l'entrega de premis als guanyadors i a la menció d'honor del concurs de fotografia de Sant Joan 2018 "#ullsmiromallorca".

Els guanyadors del premi, l’equip format per na Belén i en Tomás, i la guanyadora de la menció d’honor, n’Ana, ja tenen els seus premis corresponents a les fotografies que van enviar-nos via Twitter a @MiroMallorca amb el hashtag #ullsmiromallorca durant la diada del passat Sant Joan 2018. A banda dels obsequis dels que els hem fet entrega, els guanyadors també han obtingut un passi anual per visitar de forma gratuïta el museu sempre que vulguin!

El concurs consistia en què havien de fer una fotografia a aquells “ulls” que trobassin amagats per la Fundació, seguint els pensaments de Joan Miró, el qual afirmava que “el món sencer et mira“.

 

 

Na Belén i en Tomàs, van trobar un ull en el tronc d’un dels grans arbres que tenim als jardins del museu i n’Ana va descobrir dos ulls en forma de finestres a una de les façanes de l’Edifici Moneo. Volem donar l’enhorabona als nostres guanyadors i agrair la participació de tots aquells que es van animar a enviar-nos les seves fotografies.

Belén, Tomás i Ana esperam que gaudiu dels vostres premis, que ens visiteu pròximament i que no deixeu de cercar ulls per tot arreu com feia Miró!

* * *