EducaMiró

Berenam amb Miró. Continuam compartint experiències!

Publicat el 11 abril 2022

Berenam amb Miró” és un projecte educatiu que proposa fer una entrevista en directe entre un grup classe, des del centre educatiu, i les educadores del museu, des d’un dels espais de la Fundació, i consta de tres fases:

  • Una primera fase, de treball previ a l’aula, que serveix alhora per a preparar l’entrevista al personal del museu el dia previst.
  • Una segona fase en què realitzam la #connexióendirecte des d’un espai emblemàtic del nostre museu.
  • I la tercera i última fase que es desenvolupa a l’aula a partir de diverses propostes d’experimentació artística vinculades amb Joan Miró.

Durant aquest segon trimestre hi han participat alumnes de 2n curs d’educació primària del CEIP Rodamilans. Volem donar especialment les gràcies a na Maria i na Joana Maria, les seves mestres, per la seva gran implicació, dedicació i interès en el nostre projecte, així com a tots els nins i totes les nines que hi han participat. Ha estat una experiència molt enriquidora i emotiva on hem gaudit d’uns instants en què, malgrat la distància, ens hem sentit ben a prop i hem pogut comprovar com la curiositat i les ganes d’aprendre no tenen límits!

A continuació, us compartim algunes fotografies dels fantàstics personatges i acolorides estampacions que han creat aquests i aquestes grans artistes després de l’entrevista en directe. Esperam que us agradin!

 

* * *