Patricia Mato Mora

Esporles, Mallorca, 1989

Patricia Mato-Mora va estudiar arquitectura a l'Architectural Association, i va obtenir el seu Màster al Royal College of Art. També és membre afiliat al Royal Institute of British Architects, i membre de la Reial Societat d'Escultors Britànics.

Patricia Mato-Mora és una artista, dissenyadora i educadora que actualment està explorant les capacitats espacials, arquitectòniques i narratives de la ceràmica. Patricia està interessada en la possibilitat dels espais d’actuar com a vehicles per a la narració i imaginació col•lectives.

Patricia és cofundadora i directora de l’empresa Drawing the City, i actualment és professora d’arquitectura i arquitectura d’interiors a l’Architectural Association i la University for the Creative Arts, respectivament. Acadèmicament, el seu treball acadèmic sobre disseny qüestiona la configuració material i l’artesania dels espais. Patricia ha treballat al Regne Unit, Espanya, França, Itàlia, Camerun, Estats Units, Holanda, Xina i Japó. La seva obra s’ha exposat i publicat internacionalment.