• Què

  • Resultats del Projecte "Habitatge Digne 2018-2021"
 • Quan

  • Dimecres, 14 de juliol
 • Hora

  • 17.30 h
 • On

  • Auditori de la Fundació Miró Mallorca
 • Entrada

  • Activitat oberta al públic
Activitats

Presentació dels resultats del projecte “Habitatge Digne 2018 – 2021”

La inclusió social i la lluita contra la pobresa seran els pilars d'aquesta activitat gratuïta que es durà a terme a la Fundació

14 juliol 2021
Cinema i audiovisuals, Conferències i seminaris

L'activitat està organitzada per l'EDUSI (Estratègia de desenvolupament urbà sostenible integrat), per l'Ajuntament de Palma, el Patronat de l'Habitatge de Palma i Europa a través dels fons FEDER.

El pròxim dia 14 de juliol es presentaran els resultats del Projecte “Habitatge Digne 2018-2021 Cala Major-Sant Agustí”, el qual s’emmarca dins l’estratègia EDUSI Pla Litoral de Ponent de l’Ajuntament de Palma.

La regeneració, física, econòmica i social de l’entorn urbà en àrees urbanes desfavorides, seran els pilars d’aquesta activitat gratuïta que es durà a terme a la Fundació Miró Mallorca.

L ‘activitat tractarà de mostrar els resultats del projecte Habitatge Digne Cala Major – Agustí, que va finalitzar el passat dia 31 de maig 2021, als veïns, entitats, comunitats de veïns i associacions. L’objectiu de l’activitat és donar a conèixer els resultats del diagnòstic social, arquitectònic i urbanístic realitzat dels barris de Cala Major i Sant Agustí, així com de les actuacions dutes a terme i les propostes de futur per a millorar les condicions de vida i d’habitatge dels residents del barri.

L’activitat forma part de l’Estratègia DUSI PLP (Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat del Pla Litoral de Ponent), de l’Ajuntament de Palma i gestionat pel Patronat Municipal de l’Habitatge –RIBA i ha estat finançat en un 50% amb Fons Europeus de Desenvolupament Regional FEDER:

Objectiu Temàtic 9 “Inclusió social i lluita contra la pobresa”
Objectiu específic 9.8.2. “Regeneració física, econòmica i social de l’entorn urbà en àrees urbanes desfavorides a través d’Estratègies urbanes integrades”
Objectiu d’Inversió 9B “Recolzament a la regeneració física, econòmica i social de la comunitats desfavorides de les zones urbanes i rurals”
Línea d’actuació 13 “Promoció de la integració social i la prevenció d’exclusió social a través, fonamentalment, de la inserció de persones en situació o risc d’exclusió, el recolzament social a col·lectius més desfavorits i l’impuls i promoció del desenvolupament comunitari”.

La presentació es farà a l’auditori de la Fundació, a les 17 h L’acte comptarà amb la presència del batle de l’Ajuntament de Palma, José Hila i la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol Caimari.

Hi estau tots convidats!