• Què

  • Cicle de cinema d'hivern
 • Quan

  • Tots els dijous del 16/12 al 27/01 (excepte festius)
 • On

  • Auditori de la Fundació
 • Preu

  • Activitat gratuïta i per a tots els públics
 • Inscripcions

  • Cal fer inscripció prèvia cridant a la Fundació en horari d'apertura (10 a 18 h al telèfon  971 70 14 20). Cabuda limitada.
 • Requisits

  • Ús de mascareta obligatori i presentació del certificat COVID.
Activitats

Cicle de cinema d’hivern! Vine i gaudeix del Nadal amb nosaltres

Iniciem un nou cicle de cinema d'hivern en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma i el Teatre Catalina Valls

Cada Dijous del 16 desembre 2021 al 27 gener 2022
Cinema i audiovisuals

Aquest nou cicle de cinema ve de la mà dels teatres municipals de ciutat i de la Regidoria de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma. Amb aquesta nova iniciativa es vol revitalitzar el barri, oferir activitats culturals interessants i que la gent del barri compti amb un nou espai de lleure i cultura.

Aquest mes de desembre volem oferir una programació de cinema ben especial en col·laboració amb el Teatre Municipal Catalina Valls. I deim això perquè la programació de les pel·lícules l’hem elaborada conjuntament amb una sèrie d’entitats socials amb les que hem estat col·laborant durant tot aquest any i elles mateixes han triat les pel·lícules del cicle.

Amb aquesta activitat volem veure a través de la seva mirada i entendre alguns aspectes que treballen cada una d’aquestes institucions. Després de veure les pel·lícules hi haurà una xerrada sobre la temàtica del film i l’entitat col·laboradora explicarà com treballen aquestes problemàtiques o situacions específiques.

Projeccions a la Fundació Miró Mallorca

Dijous 16 de desembre a les 19 h.

“MIDNIGHT IN PARÍS” de Woody Allen

SINOPSIS: El 2010, Gil Pender (Owen Wilson), un guionista de Hollywood exitós però desil·lusionat, i la seva parella, Inez (Rachel McAdams), són a París de vacances amb els rics pares de la jove. … Inez descarta la seva ambició com a somiador delirant i l’anima a seguir amb l’escriptura de guions més lucratius. Durant la seva estada a la ciutat de la llum, Gil tindrà una sèrie d’experiències que li canviaran la vida.

Dijous 23 de desembre a les 19 h.

“OLVÍDATE DE MÍ” de Michel Gondry

SINOPSIS:

Joel (Jim Carrey) rep un terrible cop quan descobreix que la seva nòvia Clementine (Kate Winslet) ha fet que esborrin de la seva memòria tots els records de la seva tempestuosa relació. … Però quan els records de Joel comencen a desaparèixer de sobte redescobreix el seu amor per Clementine.

 

13 de gener a les 20 h.

ROGER WATERS: US + THEM de Sean Evans, Roger Waters
Regne Unit, 2019
Sinopsi:
Roger Waters, cofundador, força creativa i compositor de Pink Floyd, presenta la seva esperada pel·lícula “Us + Them” sobre un concert seu de la gira 2018-2019. Es tracta d’un documental amb intervencions de Roger Waters, Dave Kilminster, Holly Laessig, Joey Waronker, Jon Carin, Jonathan Wilson.
27 de gener a les 20h.
CALIFORNIA DREAMIN, THE SONGS OF THE MAMAS & THE PAPAS
(EUA 2005)
Documental de Sandra Suess amb intervencions de Lou Adler, Denny Doherty, Cass Elliot, Owen Elliot-Kugell, Barry McGuire, Chynna Phillips, John Phillips, Michelle Phillips, John Sebastian.

DESCARREGAR PROGRAMACIÓ COMPLETA