Aquest dissabte hem pogut gaudir d’un 24 de juny molt especial a l’FPJM, ja que a banda de Sant Joan, també hem celebrat el 25è aniversari de la Fundació.

Per tal de compartir-ho amb tots vosaltres,  vam realitzar durant tot el matí un bon grapat d’activitats, lligades entre elles amb un nexe comú representatiu de l’origen de l’FPJM: les arquitectures de la Fundació. Aquest projecte ha estat dissenyat per l’equip Educatiu de la Fundació Pilar i Joan Miró: Irene Gayà i Antònia Huguet.

collage mirades infinites

Amb tots aquells que ens vau acompanyar, vam poder  intervenir directament al mur del museu, transformant entre tots l’skyline de l’FPJM i creant el nostre propi univers arquitectònic a “Mirades infinites”.

collage de peus a terra

A “De peus a terra” ens vam convertir en constructors especialistes en murs gegants, laberints geomètrics i espais transitables mutants.

collage desEnrajola la Fundació

Vam agafar, crear, acolorir, dissenyar, modificar, posar i tornar a treure rajoles a la nostra  instal·lació col·lectiva efímera “(Des)Enrajola la Fundació!”

collage Arquijoc

Transitant per “Enlaira’t!”, “Racons insòlits” i “Exploradors de llums” vam anar construint un “ARTquiJOC”, assemblant peces creades a partir de l’observació de les 3 arquitectures principals de la Fundació: Taller Sert, Son Boter i Edifici Moneo, tot experimentant amb diferents tècniques: collage, dibuix i estampació, creant alhora els nostres “Arbres de les idees” !

collage FlipbookIII

Totes aquestes activitats van estar acompanyades pel “Flipbook, III. Ballar un paisatge”, un projecte interdisciplinar de Performance Art que incloïa dansa, música, arts visuals i escriptura.

Moltes gràcies a totes aquelles persones de totes les edats i procedències que vau venir fins a la Fundació Pilar i Joan Miró per participar d’aquest dia tan especial per a nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation